sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kuulumisia...

Meinaa ihan unehtua kokonaan tämä tietokone tuonne nurkkaan, kun työt ovat taas alkaneet ja kummasti illat tuntuvat taas niin lyhkäisiltä. Välillä on sellainen päiväni murmelina olo, että ihan etoo. Mutta onneksi on vielä kesää jäljellä ja ulkona pihalla unohtuu mokomat työt ja aamuheräämiset - tosin myös sitten venyy se nukkumaan menokin...

Tässä nyt vähän kesän valmistuneita.

Ihan ensin vähän parempi kuva lakanaverhosta.

Kummipoikamme täytti jo vuoden, minne sekin vuosi katosi? No, kortti pikku-miehelle piti tietysti tehdä.


Ja päivätorkkuja varten hän sai nalle-peiton. Lankana siinä miami. Veljen poika valmistui musiikkipedagogiksi ja toki hänellekin piti tehdä kortti muistoksi. Mukailin yhtä leimakuvaa, mutta tein siitä näköisemmän. Ja koska leimoja en omista, piti piirustella mallista.


Serkku-likka puolestaan täytti 60v. Ja kortti syntyi hänellekin.


Lankoja olen värjäillyt taas, mutta siitä myöhemmin lisää. Kuitenkin entisiä lankoja pitää käyttää pois.


Näiden ohje on kirjasta Upeat kirjoneulesukat, voitin sen kerran arvonnassa. Siinä on todella kauniita perinteisiä kirjoneulemalleja. Tässä malli Fair-saaren Oxo. Lankana Nallea, värjätty kasveilla. Värit ehkä hillitymmät kuin alkuperäisessä ohjeessa, jossa kirkkaan sinistä ja punaista sekä keltaista ja mustaa, mutta tykkään kyllä väriyhdistelmästä. Yritin tehdä pienemmät kuin omaan jalkaan, mutta kyllä näistä tuli 39-40. Päätyvät koriin odottamaan sopivaa käyttäjää.


Tässä lopussa vielä kissamainen "irvistys". Nekku täytti 23.7 jo 11 vuotta. Eipä ollut neiti meidän kanssa juhlimassa synttäreitään vaan kesäretkellään. En ollut tällä kertaa huolissani, koska se oli nähty useasti lähellä olevan anoppilan pihamaalla. Viikolla oli miehen synttärit ja niille neiti sitten saapui. Istui isännän kainalossa kaksi iltaa rapsutuksia keräämässä ja häipyi sitten taas retkilleen. Eilen oli kyllä jätetty myyrä rappusille, jotta ajatteli varmasti pitää meidät kuitenkin ruuassa....

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Tämä murmeli alkaa iltatoimiin!

8 kommenttia:

 1. Kesällä on parempaakin tekemistä kuin istua tietokoneella =)
  Taitaa kissoilla tuo 11 vuoden ikä vastata ihmisten 50-villitystä. Meilläkin samanikäinen Mausu loistaa poissa-olollaan. Muutaman kerran viikossa vaan poikkeaa saamassa hellittelyä. Melkein joka yö kuitenkin ilmestyy rappusille myyräpaisti mammalle, joten tiedä siitä sen olevan lähistöllä ja hengissä.
  Tosi kauniit "lakanaverhot".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joku villitys ainakin. Eikös Mausukin harrasta samaa vähän joka kesä, kuten tuntuu tekevän Nekkukin? Ihan selviä sielunkumppaneita...No, syksy porsaat - tai tässä tapauksessa katit - kotiin ajaa...
   Kiitos verhokehuista:)

   Poista
 2. Ei kesällä jouda koneen äärellä istumaan. on niin paljon muuta tekemistä.
  Kauniita käsitöitä olet tehnyt, etenkin sukat ovat upean väriset, Mullakin on tuo kirja, mutta on unohtunut hyllyyn pölyyttymään...Pitää kaivaa esiin.
  Jännä ilme kissalla:D Meidänkin Taku on ollut poissa kohta kaksi viikkoa, mutten osaa olla huolissani kun on ollut jopa viisi viikkoa poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin sukkien väristä ja kirjassa on monta kokeilemisen arvoista ohjetta.
   Kesä se on kait kissoillakin:)

   Poista
 3. Meilläkin Hipsu toi tässä yhtenä päivänä hiiren (onneksi kuolleen) ikkunalle...jätti siis sen ikkunan pokalle,kun itse hyppäsi sisään siitä... :)

  VastaaPoista
 4. Oi, kun nuo verhot ovatkin kauniita!. Kortit iloisia!!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!