keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ensimmäinen NKH-valmiina

Ekana olevat sukat yllä olevan kirjan ohjeilla selätetty omalla toteutuksella eli tässä:Toteutettu marja-aronialla värjätyistä langoista ja menossa lahjaksi työkaverille hänen täyttäessään pyöreitä. Hänellä on paha allergia kaikkia teollisia väriaineita kohtaan ja hän tykkäisi niin lilasta, mutta harvaa värillistä vaatetta voi käyttää. Saa nähdä, kuinka nämä toimivat. Ainakin on luonnon väri ja luonnon värinen pohjana 7 veikka langassa. Anteeksi huonot kuvat, mallin jalka oli liian suuri sukkaan ja valo alkaa olla jo aika kateissa näin iltasella.


Haasteen työt vähän kärsivät näistä muista, joita tupsahtelee tehtäväksi. Parit junasukat on pitänyt neuloa; pienemmät menevät toisen työkaverin pian syntyvälle vaaville ja isommat pyydettiin tekemään myyjäisiin. Parit sukat teen vielä myyjäisiin, mutta varmasti sitten vähän isompaan jalkaan.


Tässä vielä vähän parempi kuva aikaisemmin tekemistäni kämmekkäistä, jotka nekin muuten menivät yhdelle työkaverille lahjaksi. Alkavat kohta olla kaikki mun "neulettamia" :)Mukavia syyspäiviä kaikille!


12 kommenttia:

 1. Tuleepa aroniasta kirkas väri! Pitäisi kait minunkin opetella kunnolla neulomaan villasukkia, kun kaikki lahjaksi saamani sukat ovat monta numeroa liian isot. Olet kyllä ahkera neuloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin iloisen yllättynyt, miten hienot värit aronioista irtosi. Kolmessa liemessä värjäsin ja väri sen kun parani, vaaleni, mutta tuli jotenkin kirkkaammaksi.
   Itse en pidä itseäni kovinkaan tuotteliaana, mutta joo, aina kun istahdan, jotain pitää näprätä ja yleensä se on neulomista. Valmista saisi vaan tulla sukkelammin...

   Poista
 2. Siellähän on puikot kilkattaneet oikein urakalla =). Kauniita ovat, varsinkin nuo lilat sukat.

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat ja väri just mainio! Pääsit sinäkin kiinni haasteeseen, vaikka taidat paljon neuloa muutakin. Junasukka on kyllä hyvän mallinen ja pysyy vauvan jaloissa parhaiten. Niitä tulee itekin tehtyä silloin tällöin.
  Mukavaa lokakuuta sulle myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viimein sain edes yhden jutun haasteeseen valmiiksi. Aina kun istun, jotain neulon, mutta kun näitä juttuja tulee kiilaamaan väliin. Synttäreitä kun ei esimerkiksi voi siirtää tai vauvojen syntymiä...
   :)

   Poista
 4. Kauniita käsitöitä. Upea maisema. Täällä Sny jyrsii kynsiään huolissaan ja miettii onkohan paketti tullut? Koneen kanssa oli pulmaa pakettia lähettäessä?? Ja jos tuli eikä miellyttänyt senkin voi kirjoittaa, aikaa parantaa tapansa on vielä tällä kierroksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä rakas Sny kynsiäsi rystysiä myöten jyrsi! Eilen tuli paketti, illalla sen mies kävi hakemassa. Oli itselläni kova migreeni, mutta nyt taas kaikki hyvin sen suhteen.
   Paketti on syynätty ja taasen hyväksi havaittu, loistava. Aivan ihana oli toteutuksesi taikapallosta! Laitan postauksenkin ihan tuota pikaa ja hehkutan sitten lisää!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!