keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Snyni johdattelee uuteen harrastukseen


Sain eilen Salaiselta Neuleystävältäni kortin, jossa hän johdatteli minua uuden harrastuksen pariin marraskuun pakettia odotellessani. No, periaatteessa puikot, langat ja 2 oikein 2 nurin on ihan tuttua huttua, mutta enpä ole aikaisemmin sitä joogana pitänyt, tai neulejoogaa se on. Siinäpä se sitten oiva muistutus siitä, että koulukirjat voi välillä laittaa syrjään ja ottaa neulontajooda asennon ja antaa mennä.


Sny pahoittelit, ettet ole minua huomioinut tässä välillä, mutta älä suotta siitä kanna huonoa omaatuntoa, ihan hyvin olet minua pidellyt:) Lupaan harrastaa neulejoogaa pakettia odotellessani;)

Tällä on satanut tänään ensilumi. Oi miten valkoista kaikki onkaan. Vielä maanantaina kerroin teille, että samettikukat kukkivat ja tuoksuherneet venyvät pituutta. No nyt on maisemat muuttuneet. Ihan kiva, jos samalla vähän valostuisi.


Nelly Moserkin ajatteli vielä kukkia tehdä, siinä on jopa muutama nuppu, mutta kyllä nyt on tämän kesän kukinnat kukittu.

Mukavaa marraskuun alkua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Heh, mainio oivallus. Minä oon saanu tuon kortin jo yli vuosi sitte. Täytyypä jatkossa ottaa neulejooga harrastuslistaan mukkaan. :) :)

  VastaaPoista
 2. Aoppini oli saanut sodan seurauksena jatkuvan säryn jalkaansa ja sanoi, että virkatessa se särky unohtuu joten helppo uskoa tämä joogajuttu : )

  VastaaPoista
 3. Neulontajoogaa harrastavina olemme jokainen SNY erittäin sportteja tyyppejä! t. vieras SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta. Siihen se meikäläisen sporttisuus sitten jääkin..;)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!