torstai 10. helmikuuta 2011

Craft It Forward 2011!

Tähän on aivan pakko lähteä mukaan!!Aivan ihana haaste käsillä tekijöille
Pilvitarhan pajassa
Näin se menee: viisi ensimmäistä kommentin jättäjää saa minulta jotakin itse tekemääni, ja jokainen heistä lupaa samalla haastaa mukaan viisi bloggaajaa lisää. Näille he  lähettävät puolestaan  jotain itse tehtyä. Ja nämä taas haastavat tahoillaan seuraavat viisi jne jne...  Näin sitten saadaan oikein paljon käsintehtyä toiselta toiselle.
Itse tehty voi olla mitä vaan, joten yöunia ei tarvitse menettää. Ja aikaa on noin vuosi 2011! Pidetään siis hauskaa ja saadaan mukavaa postia liikkeelle!
Lähetetyt ja saadut voi sitten esitellä blogissa:D
Nekku yhtyy edelliseen


7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ompas mainio idea, mukana ollaan ehdottomasti=)Sulla on tosi kiva blogi,meidän tytsylle (7v)olen useampaan kertaan "joutunut" kuviasi näyttämään,neiti Rakastaa kissoja,varsinkin omaansa=)

  VastaaPoista
 3. Harmi kun kerkesin osallistua tähän juuri viime kuussa, joten en nyt heti lähde toistamiseen mukaan. Seuraavalla kerralla sitten, sillä tämä pyörii näköjään aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta, tuli niin äkkiä, että mietin tätä :)

  VastaaPoista
 5. Laitatko Kirsi mun sähköpostiin sun osoitteen, niin koetan saada ensimmäisen väkerryksen matkaan? Sp-osoite löytyy sivupalkista:)

  VastaaPoista
 6. Piti tulla katsomaan kun näin niin kivan kissan nassun josskin lukijalistassa. Meillä on kanssa Nekku-kissa. Ihan hassua, että on samanvärinenkin, mutta vasta lapsonen!

  VastaaPoista
 7. Auli: kiva kun tulit. Sinun Rosvosikin on kivan näköinen:)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!