maanantai 25. huhtikuuta 2011

Heja Swerige!

Tukholmassa oli ihan yhtä ihana sää kuin täälläkin, luulisin! Aurinko paistoi ja lämpöä oli ainakin yhden mittarin mukaan 22 astetta. Kukka istutukset olivat kauniita ja vanhassa kaupungissa oli mukava kävellä ja katsella ihmisvilinää.
Hyasintteja, valkoisia lemmikkejä, orvokkeja ja kaunokaisia kukassa. Tulossa vielä ilmeisesti narsisseja. Puuta en tunnistanut varmuudella, mutta saattaisi olla mangolia?


Nämä mun kuvat ovat matkoilta aina yhtä outoja; kujia, kylttejä ja kummajaisia. Yllä Rigdagshusetin seinässä oleva naama. Mahtaa siellä olla kova meno, kun seinät on koristeltu moisin. Vai saavatkohan aikaan sellaisia päätöksiä, että kansa huutaa...

Myös herkkuja oli tarjolla...

Käytiin myös miesväen iloksi koluamassa uuden kaupungin vaateputiikit ja muut ihanuudet. Kultakutri teki paljon shoppailulöytöjä, minä toimin lähinnä makutuomarina. No, sitten hemmoteltiin Isäntää ja Kitaravirtuoosia kaikkien odottelujen jälkeen kakkukahveilla. Olivat ihan tyytyväisiä:D

Kotiin oli kuitenkin mukava tulla, ja nautittu on kauniista säästä koko päivä! Pesin kasvihuoneen ja muutenkin siivoiltiin pihaa. Ja Leevi tietysti auttoi minkä ehti!


Mukavaa alkavaa arkea aurinkoisessa säässä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta Tukholmapäivitysestä. Kissa puussa näytää ihanan tyytyväiseltä. Mikäs siinä; sai kotiväen takaisin ja aurinko lämmittää!

  VastaaPoista
 2. Auli: Niin se on kissan onni, kun oma väki tulee takaisin. Nekku tekee aina katoamistempun, kun se jää kotiin muiden hoidettavaksi. Hoitajat eivät siitä näe vilaustakaan, jos se pääsee ulos ja niin se häipyi tälläkin kertaa. Se kuitenkin ilmestyi melko pian kotiutumisemme jälkeen:)Leeville taas kelpaa, kun vaan joltakin saa huomiota - no oma väki on kuitenkin aina oma..

  VastaaPoista
 3. Oi että!!!tosi söpöt kuvat!!!mukavaa vapun odotusta sinne;) nautitaan auringosta;)

  VastaaPoista
 4. Kahvikissa:Mukavaa vapun odotusta sinne myös:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kuulla, että reissunne oli onnistunut ja onhan se kiva kissoille, että tulitte takaisin :)

  VastaaPoista
 6. Vanhakaupunki kujineen on mukava katella ja kulkea, hyvät kuvat. Leevi on onnessaan puun oksalla ja paistattelee päivää kissamaisen rentona. Helmililjojako nuo siniset? Oli, mitä oli, kauniita:)

  VastaaPoista
 7. Teillä on ollut varmasti hieno aurinkoinen reissu! Hyvin onnistuneen reissun jälkeen on kiva palata kotiin!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia Tukholmasta ja ihanat kuvat Leevistä!
  Meillä on reilun kuukauden päästä Tukholman reissu varattuna. Sattuikin nämä kuvasi minulle sopivasti lisäämään matkakuumetta:)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tukholman reissusta,oli mukavaa olla mukana kuvien kera,hienot kuvat!
  Mukavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 10. Pirjo: Minustakin on aina mukva tulla kotiin lyhyeltäkin reissulta;)
  Nenunen:Siniset kukat ovat Skilloja eli Idänsinililjoja. Kauniita minustakin:D
  KAtjusha: Samaa mieltä kanssasi:D
  Susanne: Toivotaan teille yhtä mukavaa ja aurinkoista matkaa:)
  Tansku: Kiva että pääsit matkatunnelmiin:D

  Mukavaa viikkoa kaikille!!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!