perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Sain Kirsiltä Tää ois tän koti- blogista kivan tunnustuksen.
You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"
Tässä tulevat omat kuvani:
Tämä kuva on otettu toissa syksynä mökillä Porvoossa. Soutelemassa ovat perheeni muut jäsenet, itse jäin paistelemaan lettuja rantakalliolle. Mökki on vuokrattu. Rakastan luonnon läheisyyttä.
Mustikat ovat ehdoton suosikkimarjani! Pidän myös niiden noukkimisesta, enkä koskaan käytä poimuria. Mikään ei ole niin aikaa seisauttavaa, kuin mustikkamättäillä kyykkiminen.
Harrastamme perheen kanssa yhteisiä "luontovaelluksia", joihin kuuluu tietysti se, että on eväät mukana. Tässä olemme Valkmusan luonnonpuistossa.
Tämä ei ehkä ole suuri uusi asia minusta, mutta rakastan pihalla puuhastelua. Yritän pienellä budjetilla tehdä joka kesä jotakin uutta kulmaa pihallemme. Alussa minulla oli 10 vuoden pihaprojekti, mutta se aika vain hurahti ja projektia piti jatkaa toisella mokomalla. Kohta sekin aika on käytetty, eikä valmista näy- ja se on minusta hyvä juttu!! Kesät ovat liian lyhyitä!
Tässä muutama "paljastus" elämästäni.. Jatkan haasteen seuraaville kolmelle blogille:
JaanaElinalle Aika on taikaa- blogiin, Seijastiinalle Seijastiinan mietteitä- blogiin ja Katjushalle Onni on... blogiin. Kaikki muutkin olisivat tunnustuksen arvoisia, mutta eiköhän tämä lähde kiertoon.
Mukavaa perjantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut kauniista tunnustuksesta, ja kiitos sinulle, kun sen jaoit minulle!
  Katselen hiukan kuvia, ja palaan asiaan viikonlopun aikana.

  Ihanat kuvat, kaikesta tuosta sitä nauttii takuulla ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Seijastiina. Jään odottamaan sinun kuviasi:)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos mustakissa! Huomenna koitan katsella kuvia.
  Sinun kuvissa on juuri oikeaa tunnelmaa!!!!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelu tunnustuksesta:) Mustikat on minunkin mieleen ja nehän ovat hyvinkin terveysvaikutteisia, pitäisi vaan käyttää enemmän mitä nyt tulee käytetyksi, taidankin huomenna tehdä marjakiisselin jossa on paaaljon mustikoita:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos että jaoit tunnustuksen minulle,olen siitä aikas iloinen.Ihana yllätys.

  Onnittelut myös sinulle tunnustuksesta.Kivoja kuvia laitoit,tuo mustikkakuva on upea.Itse tykkään myös mustikoista ja niiden poimimisesta.Kerään kyllä yleensä poimurilla.Mustikka on marjoista paras,meillä sitä syödään lähes päivttäin puuron ja jogurtin tai viilin kera.

  Jäin tässä juuri parin viikon lomalle,nyt minulla onkin aikaa selailla valokuvia ja tehdä tästä postaus.

  Oikein mukavaa viikonloppua.Lueskelenkin samalla aiemmat postauksesi,tämä minun bloggailu on ollut vähän rempallaan viime aikoina.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille kommenteista, niitä on niin mukava lukea:D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!