sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa!Nekku nautiskelee kevätauringosta ja ohrasta.

Meidän Leevi on löytänyt uuden ystävän. En tiedä, mistä se tämän kamunsa noutaa, mutta Leevi poistuu pihasta ja palaa tämän mustan kollipojan kanssa takaisin. Sitten ne painivat ja jahtaavat toisiaan, mutta mitään todellista sotaa ne eivät käy.
Kaverukset kellarin katolla ihmettelemässä tiellä kulkevia.
Leevi haastaa mustaa ystäväänsä leikkiin.Painitaan....
Ja sitten jahti alkaa...
Aikanasa kutakin ja sitten huilitaan.

Nekku ei tästä poitsusta perusta, murisee ja sähisee sille, ja täytyy sanoa, että ei lukeudu kissaemonkaan suosikkeihin. Hän on leikkaamaton kolli, jonka Leevi herrasmiehenä laski myös meille sisään(kuten muistatte, Leevi mielellään availee ovia) ja sain tehdä kauan etikalla töitä, jotta sain vieraan "parfyymin" kadotettua verannalta! voi kun ihmiset leikkauttaisivat kissansa! Selvästi tämäkin herra on jonkun oma muru, ei mikään kulkuri.

Leevin rinnassa on kevättä muutenkin. Herra muisti taas pitkästä aikaa, missä säilytän lankojani. Kerät ovat nyt saaneet uuden muodon...
Kun on tarpeeksi nopea, saa hyvän saaliin! Oranssi kerä on jo kerran otettu herralta pois, ja sen on näköinen.
Hirmuinen murina sängyn alla, kun pitäisi luovuttaa lanka takaisin.
Tähän vielä kuva Isännän tekemästä kenkäpenkistä. Vihdoinkin sain verannalle järjestystä, se on tietysti ihan eri asia, kuinka kauan se kestää. Nekku löysi heti paikkansa penkin päältä. Idea penkkiin on saatu Pilvitarhanpaja blogista.

Jotakin mukavaa on lähdössä huomenna postiin Kirppistelevien Kyöpelinvuoren noitien- haasteen mukana. Minne, sen näyttää aika. Kaikkia vihjeitä ei löydy kuvastakaan, jottei paljastu liikaa, mutta tässä vähän ensimakua:

Oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille ja jännittävää odotusta kaikille Kirppisteleville Kyöpelinvuoren noidille!

11 kommenttia:

 1. oi että kun on sitte söpöjä kuvia ;)
  oikein ihanaa huhtikuista viikkoa siulle!

  VastaaPoista
 2. Hauska kissatarina jälleen kerran=)Täällä kanssa noitapakettia kasataan,jotain herkkua pitäs vielä saada aikaiseksi,kun vaan keksisi mitä=0
  Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne=D

  VastaaPoista
 3. Kahvikissa: Onneksi on sellaisia kuvattavia, ettei niistä oikein huonoja kuvia voi saadakaan. Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!
  Kirsi:Mukavaa ja keväisen aurinkoista viikkoa noitapaketin parissa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Olipahan taas vauhdikkaita kissakuvia. Ihan selvästi on karvaturreillakin kevättä rinnassa ja iloinen mieli :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kisukuvia. Kissat kyllä näyttävät nauttivat toistensa ulkoiluseurasta. Meillä kans lankakerät on mieluisia ryöstökohteita, varsinkin Nekulle!

  VastaaPoista
 6. Kissoja kevättää selvästi :)
  Ompa upee tuo kenkä"teline"! Tuommoisen minäkin tarvisin, mahtuis kunnolla kenkiä!

  VastaaPoista
 7. Tuo kenkäteline on mainio:) Ja sangen käyttökelpoinen keksintö. Kissoilla on kissojen meiningit keväisin. Jos kaikki leikkuuttaa kissasa niin mistä kohta saadaan kisunpentuja:o Noh, kaupastahan niitä saa:D Se tosiaan tuoksahtaa leikkaamattoman kisun merkkaus, eikä tahdo sitä tuoksua saaha millään pois. Mun systeri oli keväällä käymässä ja jätti jalkineesa rappuun. Pois ne piti heittää, kun joku kolli kerkisi niihen merkkisä suihkauttaa:o

  VastaaPoista
 8. Ihana, että leevi löysi kaverin, herttaista ♥♥
  Kivat kissakuvat aina hymyilemään saapi :)
  Ohraa minäkin laitoin, äkkiähän tuo nousi, ja nyt Monakissa jo sitä nakertelee täälläkin.
  Toista yritän säästää pääsiäiseen.

  Kiva kenkäteline.

  VastaaPoista
 9. Pirjo: Näin on, kevät saa meidät kaikki innostumaan!
  Auli: Mikäpä mukavampaa neuloa, kuin uudelleen muotoiltu kerä..
  Katjusha: Kiitos. Toistaiseksi kenkäpenkki on toiminut mukavasti, saa nähdä kuinka kauan kengät löytävät osoitteen:)
  Nenunen: Tottakai tarvitsemme myös ihanaisia pikku kisuja. täällä maalla niiden ei toivottu elämä vain usein saa kurjan lopun hukuttamalla tai muulla julmalla tavalla. siksi mielestäni olisi vastuullisempaa estää niitä tulemasta. Kissat lähtevät sitten tekemään pentunsa muualle ja pennut villiintyvät. Ikäviä asioita, jotka olisi estettävissä. Kyllä vastuulliset kissan omistajat teettävät jatkossakin pentuja.
  Seijastiina: Minustakin on hauskaa huomata, että kissat voivat ystävystyä. Nämäkin vielä ovat poikia, mutta reviiritappeluista ei tietoakaan. Painikin on selvästi leikkimielistä:D Saa nähdä, onko meillä pääsiäisenä yhtään ohraa jäljellä...

  VastaaPoista
 10. Onko tuo kaverikissa sama kuin oli tuolla aiemmin muukalaisena?

  VastaaPoista
 11. KristiinaS: Muukalainen, jonka kanssa tuli tappelu, ei ole sama kissa kuin tämä. se oli raidallinen, kaveri on pikimusta. Muukalaista ei olekaan näkynyt kaverin ilmestymisen jälkeen...

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!