tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän kalenteriluukku

Tietenkään en taaskaan muistanut kuvata pakettia ennen avaamista! Se oli kuitenkin sellainen pitkulainen ja pehmoisen tuntuinen. En uskaltanut kauheasti painella, etten rikkoisi mitään. Ja da-daa, sieltä paljastui mitä komein punainen liina! Tosi nätti ja ihanan joulunpunainen! Se pääsi heti keittiön pöydälle. Kiitos Minz!

Eilen kävin siellä kangaskaupassa ja tänään olen sitten ommellut. Nimittäin olkkariin uusia verhoja. Viime vuonna minulla oli viininpunaiset verhot, joista kyllä pidin, mutta nyt ei tuntuneet enää mukavilta. Halusin jotain vaaleampaa tämän pimeyden keskelle. Tällaiset niistä tuli
Kuva ei oikein taaskaan anna niille oikeutta, mutta itse olen ihan tyytyväinen. Tällaiset ovat nyt molemmissa olkkarin ikkunoissa ja vielä jäi pala kangasta tyynyynkin. Sen ompelu jäi nyt kuitenkin jollekin muulle päivälle.

Lähden tästä nyt sytyttelemään ulos kynttilöitä. Hyvää Suomen syntymäpäivää kaikille!!

1 kommentti:

  1. Hieno paikka liinalle, kiitos! =D Tein sen valokuvan perusteella aikanaan ja toista pitäisi aloittaa - jossain sopivassa kohdin.

    Upeat verhot keventämässä tätä alkutalven pimeyttä! Itse en ole ompelukonetta saanut esille moniin vuosiin - tytär on hoitanut sitten sen puolen. :) Työnjako on selvä.

    Iloista Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!