keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kalenteriluukku 7.. huh huh...

Siis tällainen puketti tänään...
Ja mitä sieltä paljastuikaan? Epäilykseni alkavat todella herätä Minz, onkos sulla joku vakoilusateliitti täällä päin?
Paketista paljastui

Tämä on I-H-A-N-A! Ja tällaista minulla ei aikaisemmin olekaan. Mutta tämä ei ole se syy, miksi epäilen vakoilusateliitin läsnäoloa. Tämän kupin mukana tullut lautanen ei kuulu oikeasti kuppiin, vaikka kooltaan siihen passaakin. Vastaan tulee varmasti kuppi, joka haluaa tämän lautasen omakseen. Mutta tämä on jo taikaa
nimittäin tämä. Viimeksi käydessäni kirpparilla löysin siniselle kupille kauan etsimäni lautasen. Ja koska niitä oli tarjolla useampiakin, päätin ottaa tulevaisuutta ajatellen, vaikka minulla oli vain tuo yksi kuppi. Ja kas, kaksi viikkoa myöhemmin se kuppi kuoriutuu kultaisesta paketista!!! Tässä on joko taikaa tai sitten tuo sateliitti teoria pitää kutinsa, vai mitä luulette? Nuo valkoiset jäljet lautasessa ovat ihanaa kirppisteippiä, sitä johon laitetaan hinta. Ihanaa, kun se pitää liimata kaikkein näkyvimpään paikkaan. En ole vielä saanut aikaiseksi liotella sitä pois, kun lautaset ovat olleet varastoituina. Niin tämä kuppi+lautas ihanuus oli pakattu kivaan pikkuiseen korikassiin, mutta täpinöissäni unohdin sen kuvata. Se siirtyi jo vessan naulaan hoitamaan harjatelineen virkaa, jossa se tuntuu viihtyvän hyvin..

Muistattehan postaukseni läheisistä vanhoista taloista.  Ne näyttivät niin surullisilta tyhjinä. Mutta katsokaas tätä, tämä se vasta surullista on.
Tämä kuva on otettu kesällä, talon jäätyä tyhjilleen.

Alemmat kuvat on otettu eilen:( Ja tänään kun tulin Porvoosta, oli talosta jäljellä vain kasa epämääräistä tavaraa. Todella surullista. Eilen tytär löysi talon pihalta vanhan laulukirjan vuodelta 1950 ja onneksi noukki sen talteen. Sekin olisi jäänyt kaiken rojun keskelle. Tämä talo sai väistyä tien alta, jotta pääsisimme nopeammin paikasta toiseen. Tämä talo oli sen rakentaneen perheen jäsenten kotina ihan viime kesään saakka, joten siinä todella meni enemmän kuin talo - siinä meni koti. Ainoa lohtu on ehkä se, että nainen joka talossa asui, ei ehkä olisi jaksanut enää montaa vuotta taloa ylläpitää ja sai siitä nyt sen verran korvauksia, että sai ostettua ihan mukavan rivitaloasunnon.

Tästä huolimatta, mukavaa viikonjatkoa kaikille. Me täällä ihmetellään muuttuvaa ympäristöä aina kun liikutaan valoisaan aikaan:)

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kauniista kupistasi.

  Kyllä se niin on, että mihen päättäävät kartalla tien vetästä, siihen se myös tulee, olkoon sitten mitä esteitä hyvänsä, nehän voip aina raivata pois tieltä ja tien tieltä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuppi ja voi mikä sattuma tuo lautanen, taikaa se on!:)

  Surulliselle näyttää tosiaan tuo talo!

  VastaaPoista
 3. On tainnu tosiaan olla paketin kasaajalla sekä taikuutta että satelliitit käytössä,niin sopivia ja ihania yllätyksiä olet saanut<3 Surullinen näky on tuo talo tosiaan,siitä huolimatta ihanaa viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi että sulla on jännä joulukuu! :) :)

  VastaaPoista
 5. No katos! =) Mä yritin selvitellä, mitä se BR näissä kupeissa merkkas, mutten saanut selville, enkä kehdannut sultakaan suoraan kysyä, kun olisi yllätys mennyt sen sileän tien. Mutta tämä kuppipari oli sen näköinen kirpparilla, että halusi mukaan, joten enhän sitä voinut sitten sinne jättää. Kiva, että sille löytyi sopivaisempi tassi! =)

  Nuo vanhat talot ovat kyllä surkeita, kun ne joudutaan kehityksen tieltä purkamaan.

  VastaaPoista
 6. Joku vakoilusatelliitti täytyy tosiaan olla olemassa :)

  Voi talo rukkaa, joskus vaan meidän ihmisten mukavuuden halua saa jotain tuollaista aikaan, tympeää.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle kuitenkin!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!