sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kalenteriluukku 11!

Tämmöinen paketti odotti tänään aamulla avaamistaan. Ja sieltä paljastui...

...tämä. Pentikin ihanainen punainen purkki. Sattuipa taas kummasti, että meillä on mukit aivan samanlaisella lampaankuvalla varustettuna! En muistanut napata niistä tähän kuvaa, mutta esittelen joku toinen kerta. Taas sattumien sarjaa. Niin, mutta eihän tässä vielä ollut kaikki, sillä purkista paljastui...
..nämä. Kimalleliimoja ja paljon. Kiitos Minz, näille löytyy kyllä käyttöä, sen lupaan. Tästä kuvasta tuli mielestäni aikas hauska. Värit heijastuvat purkin kyljistä ja antavat kivaa ilmettä:)

Muistattehan, että minulle jäi verhoista kangasta yli? Tänään aamupäivän sitten ompelin (ja purkasin#¤¤**)tyynyjä olkkariin. No, kuvissa ovat ihan jees, mutta voin sanoa, että taas kerran vakuutuin siitä, ettei ompeleminen ole vahvuuteni! Aivoni kääntävät kaiken hupperis kupperis ja sitten taas puretaan. Ihan turha mun on kuvitella " surauttavani pikaisesti" yhtikäs mitään, vaan siinä tuhraantuu aikaa, kun meikä rupeaa ompelupuuhiin. En ihan äkkiä kyllä taas rupea!
Tämmöiset niistä nyt kumminkin tuli.

En uskalla polttaa tässä possussa kynttilöitä, koska pelkään sen kärähtävän. Se on kotoisin Ruotsista, muttanut sieltä meidän mummolaan joskus 60-luvulla ja sieltä sitten taas minulle mummon siirryttyä täältä autuaammille seuduille. Tämän adventtipossun kanssa me kuitenkin toivotamme teille kaikille oikein mukavaa 3. adventtia!

13 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyt!
  Suloinen possu. Sillä on paljon tunnearvoa.
  Hyvää 3. adventtia!

  VastaaPoista
 2. Noita tyynyjä mäkin ihastelin. Mukavaa 3.adventtiä sulle myös. :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kivaa,mutta possu on ihan huippu!!

  VastaaPoista
 4. Kauniita tyynyjä. Mulla on ihan sama juttu. Tänä joulunakin meinasin,että äkkiä surautan meille pari uutta jouluverhoa.Niin varmaan :)Ei ne ihan hetkessä valmistunut,eikä ilman purkamista ja eikä ilman ärräpäitä.Mut ehkä mä viellä joskus opin ompelemaan,kun sinnikkäästi harjoittelen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo possu-kynttelikkö:) Ihan nuo on komeet nuo tyynyt, ei mitään vikaa, turhaan tuomaroit itteesi:D Ja kalenteriluukusta paljastunu mukavaa kamaa:)

  VastaaPoista
 6. Oli tyynyt sitten purettu tai ei, niin kangas on kiva. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kivoja juttuja joka päivä kuoriutuu paketista. Nätit tyynythän niistä tuli . Hyvää Adventti iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 8. En voi muuta kuin päivitellä päivästä toiseen ihanaa joulukalenteriasi!! Ihana muuten tuo adventtipossu. Jos siinä hetken malttaisi polttaa kynttilää oikein hyvin vahdittuna :)

  Mukavaa ja jouluista ensi viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kauniita tyynyjä olet tehnyt. Minäkin tarvitsisin sen oman ompelukoneen... vaikka luulenpa että mies on jo oman verstaan kannalla pikkuhiljaa.

  Kiitos sanoistasi minun puolellani, kuten huomaat uni ei oikein tule. =(

  VastaaPoista
 10. Tollaset purkit on monesti tosi käteviä. Itse ostin juuri kirpparilta jonkun pienen purkin ja tuli just mieleen, että voisi säilöä sinne jotain tusseja ym.. Tuntuu, että on aina kaikki kynät hukassa tai sitten niistä ei tuu väriä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos possumaisista adventtitoivotuksista. Tyynysi näyttävät tosi hyviltä.

  VastaaPoista
 12. Erikoinen possu. Tunnearvoa löytyy : ) Tyynyt on upeat!

  VastaaPoista
 13. Kiitos vain kehuista kaikille. Kuten sanoin, tyynyt näyttävät kuvissa ihan hyviltä, enkä usko että muut heti huomaavat kaikkia pikku vikoja mitä niissä on, itseäni vain harmittavat:(
  Possu-kullassa on joskus kynttilää poltettu ja silloin se on meinannut kärähtää, ja sen takia se saa nyt vain katsella ja koristaa huonetta:D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!