lauantai 3. joulukuuta 2011

Salaisen kirppiskaverin joulukalenterin luukut 3 ja 4

Että tällainen tuli eilisestä luukusta, sportti kerrasto? Eipä vaineskaan, vaan sisältö oli tällainen :
Kynttilöitä, lasituikkuja ja melko suuria kauniita ruskeansävyisiä helmiä! Niistä saa vaikka mitä! Eikä purkkikaan jää käyttämättä, vaan sieluni silmin jo näin mitä siitä tulee, mutta sen te näette joskus myöhemmin.

Minz taisi jo etukäteen tietää, että ostin keittiöön liian suuren kynttilän siihen lasiseen kuppiin, johon sen ajattelin laittaa, koska heti seuraavana päivänä avasin kalenterista nämä kynttelit ja katsokaas-
- johan natsaa! Koko ja väri ja kaikki! Minz on tainut käydä velhokoulua? Kiitos:)

Ja sitten tänään sama meno jatkuu
En ostanut syksyn Ihana lehteä ja harmittelin jälkeen päin, koska siinä oli juttua lankojen värjäämisestä. Ajattelin, että no jos tulee kirpparilla joskus tulevaisuudessa vastaan, niin sitten ostan kyllä. Ja mitäpä sain tänään kalenterista? Aivan oikein!
Sehän se siellä! Joten kyllä sinulla Minz on maagisia kykyjä:D Ja tässä oli monta muutakin hyvää juttua ja tulen niitä hyödyntämään jatkossa..

Eilen tosissaan oltiin kuopuksen mukana pelireissulla, puolen päivän jälkeen lähdettiin ja illalla oltiin kymmenen jälkeen kotona. Olihan reissu, mutta onneksi voittivat toisen pelin, joten nassut oli messingillä kotimatkan. Oli nimittäin eka voitto joukkueelle koko syksynä, joten oikeeseen kohtaan tuli. Auton takapenkillä tehtiin jo melkoisia sotasuunnitelmia seuraaviin peleihin. Varokaa vain vastustajat, täällä on strategiat laadittuna:)

Mutta nyt kaikille oikein leppoisaa toista adventtia. Mulla on huomennakin vapaapäivä, joten ihanan pitkä viikonloppu tiedossa, ja aion saada aikaan aikas paljon, mutta myös olla vaan=D

9 kommenttia:

 1. Toi salainen kirppisystävä kuulostaa hauskalta,täytyypä ensi joulun alla yrittää päästä mukaan ;)
  Touhukkaita vapaapäiviä sulle♥

  VastaaPoista
 2. Täällä on selvästi taikuutta ilmassa :) Ihana että lahjat on semmosia mistä tykkäät :)

  VastaaPoista
 3. Sielläpä on virtaa ja vilskettä. Tosin itsekin ostin eilen jo kaikki joululahjat, mikä on kyllä ennätys. Yleensä jäänyt viimeiselle viikolle.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että sait lehden, jota et aiemmin ehtinyt saamaan! Täälläkin on jo lähes kaikki lahjat ostettu. Lähinnä omille lapsille on vielä pari juttua hankkimatta, mutta ajattelin tilata ne netistä, että ei tarvi tungeksia kaupungilla...

  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa saada tosi ylläreitä paketista ja vielä salaiselta ystävältä. Hyvää adventtia.

  VastaaPoista
 6. Voi, kun kiva! Tulipa hyvä mieli! =D Nyt jännään, mitä tuosta purkista saat aikaiseksi!

  VastaaPoista
 7. Ihania touhuja! Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
 8. Salapoliisintyöt on Minz tosiaan tehnyt huolella,ihania ja osuvia paketteja olet saanut=D Täähän on parempaa kuin jouluna,en minä ainakaan tule jouluna näin monta pakettia saamaan;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä tämä on ennenaikainen joulu, en jouluna minäkään saa näin montaa pakettia...=D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!