perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukut 1 ja 2

Eilen sai viimein iskeä kiinni Salaisen kirppisystävän joulukalenteriin. riemu oli suuri, kun paketista ilmestyi mahtava määrä kultaisia nappeja sydänrasiassa! Kiitos Minz Hiirosen emännän toka blokista!! Niin sanoakseni nappiin meni! Kultakutri jo sommitteli sormuksia, mutta itse pääsin vielä pidemmälle. Innostuin tuunaamaan suklaarasian ja nappikin pääsi jo rooliin...


Tämän saa sitten joku jouluna höystettynä jollakin kivalla pikku jutskalla.

Tänään saikin sitten jo avata toisen luukun.
Ja sieltä paljastui hopeinen kehys ja suklaata! Nam!! Tehtiin Kultakutrin kanssa reilu jako - hän sai kehyksen omiin projekteihinsa ja äitiliini suklaan perjantain kunniaksi. Kiitos Minz tästäkin, osui ja uppos!!

On kyllä hauskaa käydä katsomassa muidenkin päivityksiä, ihan kuin olisi itsekin avaamassa myös niitä luukkuja. Kiitos Possumamma. kun jaksoit tämän ilon taas meille järjestää<3

Kaikille oikein ihanaa perjantai-iltaa! Ottakaahan rennosti!

7 kommenttia:

 1. Kivat yllätykset olet sinäkin saanut,tosi mukava seurata näitä kalenteripostauksia=D Mahtavan tuunauksen olet taituroinut,taidan kopioida idean,luulisin että "jokunen" suklaarasian lähiaikoina tyhjenee=D Ihana kisu,otetaan siitä mallia rentoutumisen suhteen!

  VastaaPoista
 2. No niin, täälläkin on päästy kalenterinavauspuuhiin :) Oi mikä tuunauskin!!

  VastaaPoista
 3. Kirsi: Se on varmaa, että materiaalipulaa ei tule. Pari tyhjää suklaarasiaa nappasin töistä, asiakkaat niitä sinne kahvipöytään kantavat..:D

  Anna: Parempi myöhään, kuin ei silloinkaan. Huomennakaan tuskin ennätän päivittää, kun pitää lähteä pojan kanssa pelireissuun, mutta sitten sunnuntaina tupalataan:)

  VastaaPoista
 4. Oi, mikä upea tuunaus! I-HA-NAA nähdä, kun puketista löytyi jotain, mikä päätyi heti käyttöön! Vau!

  On tää vaan jännää! =D

  VastaaPoista
 5. Oi, kun oisin minäki tuollaisessa kalenterissa mukana. En vaan tainnu löytää sun blogia ajoissa, että oisin noista tienny yhtään mitään. Nyt odotan kielipitkällä ensi vuotta. =) Ja kiitos linkistä. =)

  VastaaPoista
 6. Vau,mikä joulukalenteri ja yllätyksiä täynnä,ihanaa♥
  Mukavaa viikonloppua ja joulunalus aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Minz: Jännää on:)

  Kati: Viime vuonna olin mukana myös Salaisten kirppistelevien Kyöpelinvuoren noitien vaihdossa, joten silmät kannattaa pitää auki aikaisemminkin..

  Tansku:Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! Oikein mukavaa joulunalus aikaa myös sinne teille päin:D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!