lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kävin saunassa - Vanhassa saunassa

Heippa, terveisiä kesäloma reissulta. Oltiin miehen kanssa ihan kaksistaan vähän Suomea katsastamassa. Saimpa sitten sovittua käynnin myös Vanhaan saunaan, josta keramiikkaa olen ostanut aikaisemminkin, mutta netin kautta. 

Olen etsinyt kauan sopivaa kissaa Miisun haudalle, ja sieltähän se löytyikin Vanhan saunan hyllyköstä minua odottamasta. Laitan kuvan siitä uudella paikallaan, kun saan vähän suorittua ympäristöä. Tässä alla kisu vielä synnynseudullaan.


 Tässä vähän kuvaa Sirpan pajasta. Kaikkea ihanaa olisi ollut hyllyt täynnä, mutta vähän piti itseään hillitä. Työt ovat kauniita ja tykkään, kun niissä on paljon pieniä yksityiskohtia. Mielestäni hinnat ovat tekemiseen käytettyyn aikaan ja taitoon nähden edullisia. Sirpan töihin voit käydä tutustumassa tarkemmin TÄÄLLÄ.
Saimme myös tehdä pihakierroksen aivan upeassa puutarhassa. Siitä en laita nyt tähän kuvia, vaan voitte käydä tutustumassa upeaan puutarhaan Tylsän mörököllin blogissa.

Kiitos vielä kierroksesta ja kiitokset myös Jamekselle, joka kiersi esittelemässä pihaa meille ja piti puntit kissankarvoissa, jotta säästyimme vieroitusoireilta kotoa poissa olessamme:)

Ihana James<3
Kun nyt teimme tällaisen matkakierroksen, laitankin pystyyn pian pienen visan. Arvuuttelen paikkakuntia, joten olkaahan kuulolla, kisa alkaa pian!

"Kyllä mä osaan esitellä pihaa siinä missä joku "niin ihana Jameskin"! Kato vaikka mikä ihana ryteikkö!"

6 kommenttia:

 1. Kaunis patsas, aivan täydellinen. <3

  VastaaPoista
 2. Hei Mustakissa mul onkin kulunut kotvanen kierrellessäni blogeissasi, piipahdin tutkimas tietty myös puutarhablogiasi. oliko Miisu kisusi musta? meidän Miisu oli. kiva kun laitoit linkin Vanhaan saunaa, en taas olekkaan muistanut käydä siel aikoihin kurkkimas Sirpan ihania töitä ,ostamasi kisupatsas todella kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ilona, kiva kun poikkesit ja jäit näköjään lukijaksikin:)
   Kyllä meidänkin Miisu oli musta. Kuva hänestä lapsineen on tuossa sivupalkissa.

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!