keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesäkassi saapui!

 Tänään tuli postissa aivan hurmaava kassi kesäksi olalleni heilumaan! Ihanan aurinkoisen kassin oli taidokkaasti virkannut Olga, Olgan puuhat blogista. Kiitos Olga, nyt minulle paistaa aurinko koko kesän, oli sää taivaalla millainen tahansa<3

Mukaan Olga oli sujauttanut kivan kissakortin(joka ei kuvassa oikein hyvin näy), siinä kolme kissaa villisti huvittelemassa ja heti tunnistettiin meidän kissat kuvasta. Eivät nyt ehkä olleet väritykseltä ihan oikein, mutta ilmeistä näki luonteenpiirteet ja ne osuivat.. Kortin lisäksi kisuille oli namuja ja mulle kanssa, salmiakkia ja suklaata, siis herkkupäiviä tulossa:)


Oman kassini lähetin Kirsille Elämä ei ole pelkkää leipomista blogista. Koska Kirsin pitäisi olla saanut oma kassinsa jo, laitan tähän kuvan lähettämästäni kassista.


Tässä oli monta mutkaa matkassa ja sain sen ihan viime tingassa valmiiksi. Ompelin kassiin vuoren ja taskun, laitoin vielä nauhan, jolla voi vähän kiristää. Kirsi toivoi reppua, mutta siihen taitoni eivät riittäneet, joten tein hihnasta sen verran pitkän, että sen saa heitettyä ristiin olan yli. Voi sitten esim. pyöräillessä heittää selkäpuolelle. Toivottavasti Kirsi tykkää edes vähänkään niin paljon kuin minä saamastani keltaisesta ilopilkusta.

Kassin lisäksi sain tänään muutakin postia. Postissa tuli myös ihana apina.


No ei sentään tämä, vaikka olisi tämäkin ollut varsin suloinen.

Vaan tämä. Onhan heissä samaa näköä?


Matruusi, taattua Sude laatua. Suden 500. apina itse asiassa. Tilasin tämän ihanuuden kälyn tulevalle vauvalle, enää reilu viikko, kun pienen pitäisi putkahtaa maailmaan. Se on niin mukavaa, kun saadaan pitkästä aikaa vauva lähisukuun. Edellinen täyttääkin syyskuussa jo 16, oma pikku kuopukseni.


Loppuun vielä kuva lomailevalta ystävältäni. Kuvassa hänelle itse värjäämistäni langoista tekemäni villasukat. Viestissä oli teksti " hyvät ovat ja tarpeen Suomen suvessa". Tämän kesäisen, joskin villaisen, kuvan myötä toivotan teille mukavaa loppu viikkoa. Mulla se tulee olemaan varmasti pitkä, sillä sen jälkeen alkaa neljän viikon loma! Jee...

12 kommenttia:

 1. Nuo Suden apinat ja muut on niiiiin ihania! Korttikin on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Kisujen mielestä varmasti Suden pitäisi keskittyä kissojen virkkaamiseen....

   Poista
 2. Pirtsakat kassti kummatkin! Suden apinat on ylivetoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa kassin kanssa käpytellä:)
   Sude vaan on niin taitava.

   Poista
 3. Minä tykkään enemmän tuosta ylemmästä apinasta, vaikka apinotten paikka on kyllä oikeasti viidakossa, eikä ihmisten lemmikkeinä.
  Oikein ihanaa kesälomaa sinulle, toivottavasti ilmatkin muuttuvat vähemmän sateisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi sun apinat ovatkin kivempia, ne on tarkoitettu halittavaksi. Antaa muiden aappojen olla viidakossa.
   Kiitos loma toivotuksista, toivotaan ainakin vähän poutaa...

   Poista
 4. Molemmat kssit on todella kauniita, just sellasia kesäisiä.

  VastaaPoista
 5. ♥oot niin taitava! kaunis on myös keltainen kassi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Monta mutkaa oli taidoissa, mutta ihan mukiinmenevä mielestäni tuli.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!